Vi Vil Henvise Deg Til Smykker Svar Du Søker

Det finnes ikke noe slikt som å være for informert om smykker. Hvis du foretar et kjøp som ikke er lurt, kan du være ute hundrevis eller tusenvis av dollar. Disse håndterbare tipsene vil hjelpe. Denne informasjonen kommer til å hjelpe deg å ta vare på deg smykker og styre klar av potensielle feil som folk vanligvis gjør.

Når du lagrer dine fine smykker i en kiste eller etui, pakk hvert stykke i et lite stykke fløyelsklut. På den måten vil hardere edelstener ikke skrape mykere edelstener og metaller. Det hjelper også stykker ikke bli sammenfiltret med seg selv og fløyel bidrar til å holde bitene trygge fra overflødig fuktighet.

Møtende verftet-salg er en fin måte å bygge opp en samling av smykker. Mange mennesker selger gamle kostyme smykker for praktisk talt pennies. Dette er en perfekt mulighet til å hamstre på ødelagte brikker som kan repareres eller gjøres om til nye smykker senere. Mange nye vakre stykker av smykker kan bli født av gamle ødelagte brikker. Bruk Yard-Sales til å bygge opp samlingen din.

Når du rengjør fine smykker, alltid følge de anbefalte rengjøring retninger for edelstener brukes i stykket i stedet for metaller. Mange smykker rengjøringsmidler designet for å fjerne flekket av metaller kan også kjedelig eller ødelegge mange myke dyrebare edelstener. Bruk en renere safe for alle edelstener og unngå sterke kjemikalier.

Oppdag om de bærer pigger, bøyle øredobber, eller en annen type smykker. Dette vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne når du kjøper det spesielle elementet.

Når du velger bryllupet band sett, husk smykker du allerede eier og regelmessig slitasje. Et gult gull bryllup band er ikke det beste valget hvis de fleste av smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig være iført bryllupet bandet hver dag. Sørg for at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Det første trinnet til et brudeantrekk er kjolen, og så bør alt annet, inkludert smykker, velges etterpå. Dine smykker bør ikke bare matche kjolen din, men høydepunkt og farge som finnes i den. Hvis du har paljetter som skinner opaliserende rosa, så det med en rose topaz ørering, for eksempel.

Prøv å bruke elementet for en liten stund for å se om det er behagelig og henger riktig. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre om stykket er tilstrekkelig holdbar.

Når du selger smykker på nettet, må du være i stand til å stå bak brikkene dine. Fordi kunden ikke får til å håndtere smykker, bør det gjøres for å kunne holde opp til regelmessig bruk. Ellers vil du miste kunder. Du bør sikte på å tilby et garanti program, og være villig til å fikse andre brikker som ikke dekkes av den.

Vel, det er lett når du vet hvordan. Denne artikkelen har nettopp rørt på noen av tingene som du bør vite om denne svært givende hobbyen. Det er mye å lære, men i det minste har du nå noen gode ideer å sette i gang.