Smykker 101: Hva Du Trenger å Vite

Fra spicing opp utseendet ditt til å betegne status, smykker har alltid vært interessant for mennesker. Edle metaller gravd fra jorden og til og med fascinerende perler funnet under vannet har vært en fascinasjon for mennesker i lang tid. Det er smykker for ulike anledninger og i forskjellige prisklasser. Det kan koste fra noen få dollar til millioner av dollar, så det er sikkert å være en slags smykker for alle der ute.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymesmykker. Kostyme smykker selger i mer design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostymesmykker sin farge som får billig metall til å vise seg gjennom under. Invester i en eller to stykker fine smykker som er sikker på å vare livet ut.

Når smykker shopping, må du være forberedt på å nøye se, og inspisere alt som du kanskje ønsker å kjøpe. Du må få en loupe. Dette er en liten lommestørrelse forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykker slik at du kan inspisere den for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Ikke bruk ultralyd rengjøringsmidler og smykker rengjøring væsker på dyrebare og semi-dyrebare edelstener. De fleste edelstener er lett skadet og deres egenskaper blir korrodert av de kjemiske egenskapene i smykker rengjøring væsker. Ultralyd rengjøringsmidler kan riste gemstone innstillingene fra hverandre og forverre limet som brukes til å sikre edelstenen i innstillingen.

Personlig smykker vil aldri svikte som en gave, spesielt for Mother ‘ s Day. En ring med Birthstones av alle hennes barn vil gjøre en mor stråle med glede. Du kan også få et Bangle armbånd med hennes Childrens ‘ navn gravert på innsiden. Min favoritt er en ring med «Jeg elsker deg» gravert på innsiden.

Når du er på ferie, plukke opp et vakkert smykke som en takk til din kone. Hun kan være på ferie, men jage etter barna eller spyle dem ned etter å ha vært på stranden er ingen piknik. Kjøp henne noe for å minne henne om de gode tidene du har hatt sammen på turen.

Når du kjøper vintage smykker, bli kjent med de forskjellige tidsperiodene knyttet til hvert stykke. En viktoriansk æra stykke kan interessere deg mer enn en av en annen epoke, så å vite forskjellene vil hjelpe deg å raskt oppdage brikkene du er mest interessert i å kjøpe, i stedet for å bruke mye tid på å surfe.

Hvis du gir smykker som en gave, er det lett å lage interessante og unike gave bokser som vil etterlate en innvirkning! Du kan finne vanlig smykker gave bokser til enhver håndverket og hobbybutikken. Etter at du har din vanlig gaveeske, hodet til scrapbooking midtgangen og plukke ut noen klistremerke pakker som samsvarer med den type humør du vil at gaven boksen å formidle. Dekorere den vanlige boksen med disse klistremerkene gir det en fin dekorativ touch uten å bryte banken.

Når du innser virkningen smykker har ikke bare på å føle seg bra om deg selv, men på hvordan andre mennesker vil oppfatte deg, vil du forstå hvor viktig det er å vite hva smykker symboliserer. Du vil finne at din status kan noen ganger bestemmes av hvilken type smykker du bærer, og at du ikke trenger å alltid gå helt ut fordi du kan finne rimelige smykker også.