En Rask Og Nyttig Guide På Smykker

Renheten av gull smykker oftest slitt kommer i en rekke områder; 24k har den høyeste mengden gull, og 10k har minst. Alle har forskjellige preferanser om hva de liker, og denne artikkelen vil gi deg noen råd for å hjelpe deg med å velge det perfekte smykkestykket for deg.

Vurder å kjøpe en liten tønne tumbler. Hvis du bruker mye smykker eller bare ønsker å holde brikkene du eier i god stand, du sannsynligvis rense det på en ganske regelmessig basis. Det kan være lurt å få en liten tønne tumbler for polering. De er billige og gjør en grundig jobb.

Native American smykker har en rik historie i amerikansk kultur. De fargerike perlene og designene forteller historier om tidligere generasjoner. Smykker var en viktig del av de fleste innfødte amerikanere arv, med vakre stykker dateres tilbake tusenvis av år. Disse samme stiler og design er fortsatt populære og i høy etterspørsel i dag.

Prøv å legge til noen industrielle metaller i samlingen din. Det er mer til metall smykker enn bare gull og sølv. Industrielle metaller inkluderer rustfritt stål, titan, wolframkarbid og wolfram. Industrielle metaller gir en mye bedre glans og er mer holdbare og mindre utsatt for skade. Titan er kjent for å være mer lett, rustfritt stål og kan polering til det praktisk talt gløder. Wolframkarbid kan motstå riper i lang tid, samt å være et mørkt metall.

Neste gang du ser på å gjøre et smykker kjøp, kan det være lurt å vurdere en «out-of-the-box» sted å handle. Mange hjemmebaserte make-up selskaper sprer sine vinger og nå ut til en ny forbrukerbase ved å selge smykker samt make-up. Prisene er vanligvis rimelige og varene sendes raskt. Så neste gang du ønsker å kjøpe noen nye smykker, sjekk ut din favoritt make-up rep.

Hvis du mister sommerfuglen backing for innlegget øredobber, kan du enkelt erstatte dem. Eventuelle lokale håndverket butikker bære utskifting backings for post ørepynt i smykker gjør ganger. Du kan finne dem i forskjellige metaller som Sterling sølv, gull plating, sølv plating eller sølv tone metall. Du trenger ikke lenger å kaste den gamle ørepynt ut, kan du erstatte backing ganske rimelig.

For å lage en mote fremover ser på et budsjett, prøv å handle for vintage smykker. Smykker trender er sykliske og stilige smykker kan ofte bli funnet for billig på sparsommelighet butikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene på dine lokale sparsommelighetsbutikker og loppemarkeder. Du vil sannsynligvis finne noen flotte stykker til en lav pris.

Når du bestemmer deg for smykker for bryllupet ditt, sjekk ut forskjellene mellom kjøp og leie. Hvis du bare planlegger å bruke disse ekstravagante brikkene en gang, kan leie være det beste alternativet. Men hvis du føler at du ville bruke den igjen, eller ønsker å holde det som et minne, kan kjøp være det beste valget.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kommer renheten av gullsmykker folk oftest bærer i en rekke områder. Bruk råd fra denne artikkelen neste gang du handler for gull smykker for å gjøre deg en informert beslutning.